Heeft u hulp nodig om uw leefstijl te verbeteren? Trienke van der Kloet is gediplomeerd voedings-en gewichtscoach bij Code Mooi. Ze adviseert geen dieet maar lekkere en gezonde voeding. Hierdoor voelt u zich fitter, gezonder en slanker! Samen met Trienke maakt u een haalbaar plan (dus een glas wijn of stuk taart blijft mogelijk) en werkt u stap voor stap aan uw nieuwe leefstijl.

VOEDINGSADVIES


Werkwijze

Tijdens het intakegesprek leert u Trienke kennen en krijgt u inzicht in uw voedings-, leef- en beweegpatroon. Het meten/wegen (dit mag met kleren aan) is een terugkerend onderdeel van elk consult, onder andere de buikvetmeting. U krijgt een persoonlijke map waarin u uw gegevens kunt bewaren zoals een gewichtsgrafiek, vetpercentagedaling, beweegplanner en dag-of weekmenu’s. Na het invullen van het voedingsdagboek stelt u samen met Trienke een haalbaar streefgewicht voor een bepaalde periode vast. Bij de vervolgconsulten bekijkt u samen de behaalde resultaten en worden de nieuwe adviezen/opdrachten besproken. Daarna kunt u korte weegsessies afspreken om het behaalde doel op lange termijn vast te houden.


Tarieven

Consult 30 minuten
 

€ 30,00

Voedingsanalyse en uitgewerkt advies 60 min

€ 60,00

Passano Small
Gratis intake en 5 consulten van 30 minuten


€150,00

Passano Large
Gratis intake en 10 consulten van 30 minuten


€285,00

Puur Gezond
8 consulten van 30 minuten, stappenkaarten en boek


€240,00

Controle over je emotie-eten
8 consulten van 30 minuten en boek


€240,00

Weegconsult
Om het behaalde resultaat vast te houden, 15 minuten


€15,00

Veel zorgverzekeringen vergoeden (een deel van) de consulten omdat Trienke is aangesloten bij de BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland).

Voor meer informatie (ook voor de begeleiding van kinderen/pubers) kunt u bellen met 0631320542 of contact opnemen via het contactformulier. Op donderdag- en vrijdagmiddag is Trienke aanwezig bij Code Mooi en kunt u vrijblijvend binnenlopen.
Een afspraak maken op een ander moment is ook mogelijk. Aan een informatief gesprek zijn geen kosten verbonden.


Voor de algemene voorwaarden of meer informatie over BGN (o.a. over betaling en het afzeggen van de afspraak)
kunt u op de gewenste info klikken.
Algemene voorwaarden BGN, Richtlijnen goede voeding en het Huishoudelijk Regelement BGN

 

 

 

Prijslijst voedingsadvies
(prijslijst per 15-01-2018. Zetfouten voorbehouden)
 
De gemelde prijzen zijn inclusief 21% BTW.