In de schoonheidssalon van Code Mooi kunt u terecht voor ontspannende gezichtsbehandelingen. Merel Veenstra en Amanda Stam bieden in de schoonheidssalon alles op gebied van huidverzorging en werken met hoogwaardige, natuurlijke verzorgingsproducten van het merk Être belle.
 

FACIAL TREATMENTS

Basic Treatment
Basis gezichtsbehandeling inclusief reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker en dagverzorging.
ca. 45 min.


€41,50

Basic+ Treatment
Basis gezichtsbehandeling inclusief reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, korte gezichtsmassage, epileren of harsen wenkbrauwen, masker en dagverzorging.
ca. 60 min.


€50,00

Complete Treatment
Gezichtsbehandeling met de basislijn van Être belle. Huidanalyse, reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, korte gezichtsmassage, epileren of harsen wenkbrauwen, masker en dagverzorging.  De behandeling wordt afgesloten met een lichte dag make-up.
ca. 90 min.
 


€60,00

Sensiplus Treatment
couperose & gevoelige huid
Sensiplus behandeling met een huidanalyse, afgestemd op de gevoelige, geïrriteerde huid en de huid met couperose. De behandeling bestaat uit een Hydrasilk reiniging, milde peeling, wenkbrauwen epileren of harsen, het Essential serum, Sensitive Bilberry gezichtsmasker, Transdermale Couperose Patches en de Hydrasilk massage met Rich Special Care Cream. De behandeling wordt afgesloten met een lichte dag make-up.
ca. 90 min.€69,00

Purity Treatment
acne & onzuivere huid
Gezichtsbehandeling voor de vette, onzuivere en acne huid. Huidanalyse, reiniging, peeling, stomen, onzuiverheden verwijderen, epileren of harsen wenkbrauwen, SK10 ampul, Purifying Mask en dagverzorging.
ca. 60 min.€54,75

Golden Skin Treatment  
anti ageing
Golden Skin behandeling met huidanalyse, afgestemd op de rijpere huid en de huid met rimpels. De behandeling bestaat uit de Caviar reiniging, Enzympeeling, wenkbrauwen epileren of harsen, Golden Skin Ampul, Lifting Serum met massage, Chitosan Hydro masker en de Caviar dagverzorging. ca. 75 min.€76,00

Golden Skin Luxury Treatment   
anti ageing & anti stress  
                  
Golden Skin behandeling met huidanalyse, afgestemd op de rijpere huid en de huid met rimpels. De behandeling bestaat uit de Caviar reiniging, Enzympeeling, wenkbrauwen epileren of harsen, Golden Skin Ampul, Lifting Serum, Chitosan Hydro masker, Hydrogel Eyepads, een ontspannende massage met de Honey Massage Cream, Hals & Decolleté behandeling en de Caviar dagverzorging. De behandeling wordt afgesloten met een lichte dag make-up.
ca. 90 min.€95,50

Platin Men Boost herenbehandeling                                                       
Boostbehandeling voor de man.

Deze behandeling bestaat uit een reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen en eventueel ingegroeide baardharen verwijderen, wenkbrauwen harsen of epileren. Een krachtige massage, oogverzorging om donkere kringen en wallen tegen te gaan, een fleece masker en aansluitend een frisse dagverzorging.
ca. 60 min.


€60,50

ADDITIONAL TREATMENTS

Losse aanvullende behandelingen

EPILEREN & HARSEN

Wenkbrauwen epileren of harsen 

€10,75

Bovenlip harsen

€  8,75

Bovenlip en kin harsen  

€12,75

Bovenlip, kin en onderkaak harsen

€18,00

VERVEN

Wimpers verven

€11,50

Wenkbrauwen verven

€10,75

Wimpers en wenkbrauwen verven

€20,00


COMPLETE TREATMENTS

Wimpers en wenkbrauwen verven inclusief epileren

€25,00

MAKE UP

Complete dag of avond make-up inclusief Caviar Liftampul 

€25,00

Bruidsmake-up, inclusief proef make-up en Caviar Liftampul 

€55,00

Bruidsarrangement                                                                                                           

Ontvangst met koffie of thee, Luxe Facial Treatment + proef make-up na de behandeling. Bruidsmake-up inclusief Caviar Liftampul
ca. 60 min.€130,00

 

Prijslijst gezichts- en lichaamsbehandelingen
(prijslijst per 01-01-2023. Zetfouten voorbehouden)
 
De gemelde prijzen zijn inclusief 21% BTW.