Wilt u een persoonlijke beleving en een heerlijk rustmoment voor uzelf, een ontspanning voor lichaam en geest en even alle stress achter u laten? In de massagepraktijk kunt u helemaal tot rust komen. Ellen Schouten masseert hier mannen en vrouwen in een prettige ambiance onder het genot van rustige, kalmerende muziek.
 

MASSAGE TREATMENTSKlassieke massage

Deze massage is perfect om stijve spieren tegen te gaan, geschikt voor een ieder die zich gespannen voelt of gespannen spieren heeft. Bij deze massage van het (gedeeltelijk) lichaam worden de rug, nek en schouders of gehele achterzijde of het gehele lichaam gemasseerd door middel van verschillende massagetechnieken. Deze ontspannende massage verbetert de doorbloeding van de spieren om ze zo soepel te maken. De massage kan in overleg met Ellen op zachte of stevige wijze worden uitgevoerd.


Klassieke massage

Rug, nek en schouders 30 min

€25,00

Gehele achterzijde 45 min

€32,50

Gehele lichaam 75 min

€53,50


Hotstone massage

Een eeuwenoud ritueel het geeft u een zachtere huid, en balans tussen lichaam en geest. De warme basaltstenen en de aromatische oliën zorgen voor ultieme ontspanning. Deze massage in combinatie met de verwarmde basaltstenen hebben een heilzame werking. Middels warmte en beweging is het mogelijk diep in het lichaam en spierweefsel te komen wat de massage effectief maakt. Deze massage heeft een ontgiftende, afvoerende en ontspannende werking.
 

Gehele achterzijde 30 min

€35,00

Gehele lichaam 60 min

€52,50

 

Yin Yang treatment
Deze massage werkt op de spieren en het energiesysteem en brengt het lichaam in balans. Tijdens Yin Yang massage wordt de onderrug en wervelkolom met zachte bewegingen geactiveerd. Eerst worden handen en voeten gemasseerd, vervolgens wordt de gehele achterzijde van het lichaam behandeld met lange massagebewegingen en knedingen.

Gehele achterzijde 30 min

€27,50


Magnesium treatment
Een unieke combinatie van het gebruik van het anti-stress mineraal magnesium en de klassieke massage waarbij uw nek-, schouders en rug worden gemasseerd. Als afsluiting worden uw voeten ook nog kort gemasseerd. De opgebouwde spierspanning wordt verminderd en lichaam en geest komen in een diepe ontspanning. Magnesium is essentieel voor onze energiehuishouding en de basis voor een goede gezondheid. Onderzoeken tonen aan dat 30 tot 50% van de bevolking een magnesiumtekort heeft. Verschillende aanwijzingen van een magnesium tekort kunnen zijn;

Gejaagd gevoel
Spierspanning
Spierkrampen
Restless legs
Vermoeidheidsklachten,
Hoofdpijn,
Slaapproblemen

Magnesium ontspant spieren, zenuwen en bloedvaten. En kan een helende werking hebben op genoemde problemen.

Rug, nek, schouder en voeten voorafgaand aan de behandeling krijgt u een voeten bad met magnesiumvlokken 45 min.

*Behandeling uit te bereiden met een rug scrub
4,50 toeslag.

Behandelingen inclusief rug pakking ;€  37,50


Pure relax treatment
●  Scrubben van de rug
●  Algen rug pakking (werkt verstevigend en ontgiftend)
●  Ontspannende rug, schouder, nek massage
90 min.


€  62,50

Body de luxe treatment
●  Scrubben van de rug
●  Algen rug pakking (werkt verstevigend en ontgiftend)
●  Ontspannende rug, schouder, nek massage
●  Voetmassage tijdens de pakking
100 min. 


€  67,50
 

Prijslijst massage treatments
(prijslijst per 01-06-2017. Zetfouten voorbehouden)
 
De gemelde prijzen zijn inclusief 21% BTW.