Bent u op zoek naar puur ontspanning en rust of heeft u gewoon last van stijve spieren? Susanne Bodlund is gediplomeerd massage- en shiatsu-therapeut. Zij biedt een brede selectie van behandelingen aan in de massagepraktijk van Code Mooi.

 

MASSAGE TREATMENTSMassages

Alle massages worden individueel aangepast en in overleg op zachte of stevige wijze uitgevoerd.


Klassieke massage

Traditionele Europese massage. Uitgevoerd met strijkende en knedende bewegingen van de spieren gecombineerd met aanvullende technieken voor dieptewerking indien nodig. Soepele spieren, een goede doorbloeding en hulp bij zelf herstellend vermogen zijn naast ontspanning het grootste doel.


Massage: Rug, nek en schouders of benen 30 min

€27,50

Uitgebreid: Rug, nek, schouders en/of benen 45min

€41,00

Volledig: Rug, nek,schouders,benen en armen 60 min

€54,00

Volledig uitgebreid: Hier kan ook handen, voeten, buik, hoofd en gezicht gemasseerd worden.
massage 75 min
massage 90 min€65,00
€75,00Sportmassage

Uitgevoerd met meer druk dan klassieke massage. Helpt de spieren los te maken, prestaties te verbeteren en voorkomt blessures.
 

Massage: Rug, nek en schouders of benen

€27,50

Massage uitgebreid: Rug,nek,schouders en benen 45 min

€41,00

Volledig; Rug,nek,schouders, benen en armen 60 min

€54,00


Magnesium massage

Voor overbelaste spieren. Op maat aangepast; sport-, klassieke of ontspanningsmassage met magnesium olie. Magnesium heeft een gunstig effect op spieren en gewrichten, en werkt ook tegen stress. De olie kan een prikkelend, warm (soms branderig) en plakkerig gevoel geven.
 

Magnesium massage benen + voeten 40 min

€41,00

Magnesium massage rug, nek en schouders 40 min

€41,00


Shiatsu Ryoho

Drukpuntbehandeling met duimen, handen en vingers op de meridianen (energiebanen) met als doel de energiebalans in evenwicht te houden of brengen. Een oosterse techniek, verder ontwikkeld in Japan. Holistische therapie. Zorgt voor lokale pijnbestrijding en spierontspanning en het zenuwstelsel in balans te brengen. Stimuleert het gevoel van flow en werkt ontspannend
 

Rug, nek en schouders (basis in elke behandeling) 30 min

€27,50

Achterkant van het lichaam 45min

€41,00

Shiatsu uitgebreid (in overleg) 60 min
Shiatsu uitgebreid 75 min
Shiatsu uitgebreid 90 min

€54,00
€65,00
€75,00


Voetreflexologie

Overal op ons lichaam zijn reflexzones te vinden, ook op en onder de voet. Door de zones te behandelen met een duimdruktechniek/massage worden de bijhorende lichaamsdelen weer in evenwicht gebracht en van nieuwe energie voorzien. Het zelf herstellend vermogen wordt gestimuleerd. Het lichaam ontspant, afvalstoffen worden afgevoerd, blokkades opgeheven waardoor lichamelijke en geestelijke klachten kunnen verminderen of verdwijnen.
 

Massage algemeen 30 min

€27,50

Algemeen + meer aandacht aan blokkades en ontspanning massage 45 min
massage 60 min


€41,00
€54,00


Balinese Lotusmassage

Energie-ontspanningsmassage van het hele lichaam behalve het hoofd geinspireerd op traditionele Zuid Oost Aziatische massagewijze. Drukpunten, stretchen en strijktechnieken samen met een heerlijk ruikende massageolie zorgt voor een lekker-in-je-vel gevoel.
 

Balinese Lotusmasage 60 min

€54,00


Chakra-massage

Ontspannende zachte energiemassage van het hele lichaam, incl. hoofd en gezicht, met gebruik van aroma-mengsels. Gericht op de zintuigen. Geinspireerd op Ayurveda en yoga. Een waar genot.
 

Chakra-massage 60 min

€54,00


Hotstone massage

Een massage met vulkanische basaltstenen, verwarmd tot ongeveer 45 graden Celcius. De warmte en de druk van de stenen dringen diep door in de spieren en werkt zeer ontspannend. Een hot stone behandeling draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.
 

Gehele achterzijde 30 min

€37,50

Gehele lichaam 60 min

€64,00

 

Breuss massage
Een zachte gevoelvolle behandeling van de wervelkolom, ontworpen door Rudolph Breuss, een Oostenrijkse masseur en natuurgeneeskundige. Het is een hele ontspannende rugmassage met een diepe energetische doorwerking. Er wordt gemasseerd met Sint Janskruid olie. Deze olie heeft een gunstig effect op de tussen wervelschijven, vermindert rugpijn, in het bijzonder bij ischias. De massage mag nooit pijnlijk zijn.
 

Breuss massage 30 minuten

€27,50ADDITIONAL TREATMENTS

Losse en aanvullende behandelingen 

Rugscrub 20 min

€15,00
 

Prijslijst massage treatments
(prijslijst per 21-10-2020. Zetfouten voorbehouden)
 
De gemelde prijzen zijn inclusief 21% BTW.