Bent u op zoek naar puur ontspanning en rust of heeft u gewoon last van stijve spieren? Susanne Bodlund is gediplomeerd massage- en shiatsu-therapeut. Zij biedt een brede selectie van behandelingen aan in de massagepraktijk van Code Mooi.

 

MASSAGE TREATMENTS

Massages
Alle massages worden individueel aangepast en in overleg op zachte of stevige wijze uitgevoerd.


Klassieke Massage

Traditionele Europese massage. Uitgevoerd met strijkende en knedende bewegingen van de spieren gecombineerd met aanvullende technieken voor dieptewerking indien nodig. Soepele spieren, een goede doorbloeding en hulp bij zelf herstellend vermogen zijn naast ontspanning het grootste doel.


Massage: Rug, nek en schouders of benen 30 min

€31,00

Uitgebreid: Rug, nek, schouders en/of benen 45min

€44,00

Volledig: Rug, nek,schouders,benen en armen 60 min

€58,00

Volledig uitgebreid: Hier kan ook handen, voeten, buik, hoofd en gezicht gemasseerd worden.
massage 75 min
massage 90 min€69,00
€79,00Sportmassage

Uitgevoerd met meer druk dan klassieke massage. Helpt de spieren los te maken, prestaties te verbeteren en voorkomt blessures.
 

Massage: Rug, nek en schouders of benen

€31,00

Massage uitgebreid: Rug,nek,schouders en benen 45 min

€44,00

Volledig; Rug,nek,schouders, benen en armen 60 min

€58,00


Magnesium Massage

Voor overbelaste spieren. Op maat aangepast; sport-, klassieke of ontspanningsmassage met magnesium olie. Magnesium heeft een gunstig effect op spieren en gewrichten, en werkt ook tegen stress. De olie kan een prikkelend, warm (soms branderig) en plakkerig gevoel geven.
 

Magnesium massage benen + voeten 40 min

€44,00

Magnesium massage rug, nek en schouders 40 min

€44,00


Shiatsu Ryoho

Drukpuntbehandeling met duimen, handen en vingers op de meridianen (energiebanen) met als doel de energiebalans in evenwicht te houden of brengen. Een oosterse techniek, verder ontwikkeld in Japan. Holistische therapie. Zorgt voor lokale pijnbestrijding en spierontspanning en het zenuwstelsel in balans te brengen. Stimuleert het gevoel van flow en werkt ontspannend
 

Rug, nek en schouders (basis in elke behandeling) 30 min

€31,00

Achterkant van het lichaam 45min

€44,00

Shiatsu uitgebreid (in overleg) 60 min
Shiatsu uitgebreid 75 min
Shiatsu uitgebreid 90 min

€58,00
€69,00
€79,00


Voetreflexologie

Overal op ons lichaam zijn reflexzones te vinden, ook op en onder de voet. Door de zones te behandelen met een duimdruktechniek/massage worden de bijhorende lichaamsdelen weer in evenwicht gebracht en van nieuwe energie voorzien. Het zelf herstellend vermogen wordt gestimuleerd. Het lichaam ontspant, afvalstoffen worden afgevoerd, blokkades opgeheven waardoor lichamelijke en geestelijke klachten kunnen verminderen of verdwijnen. Voetreflexologie in combinatie met een andere massage kan de werking van beide versterken. Een gouden combinatie is een voetreflexologie behandeling aansluitend op een klassieke of shiatsu massage van de rug, nek en schouders.
 

Massage algemeen 30 min

€31,00

Algemeen + meer aandacht aan blokkades en ontspanning massage 45 min
massage 60 min


€44,00
€58,00

Klassieke/Shiatsu massage rug,nek,schouders +Voetreflexologie 75 min

€69,50


Balinese Lotusmassage

Energie-ontspanningsmassage van het hele lichaam behalve het hoofd geinspireerd op traditionele Zuid Oost Aziatische massagewijze. Drukpunten, stretchen en strijktechnieken samen met een heerlijk ruikende massageolie zorgt voor een lekker-in-je-vel gevoel. Voor een extra luxe wellness beleving kan de massage uitgebreid met een diep verzorgende rugscrub, Lotus Body Polish.
 

Balinese Lotusmassage 60 min

€58,00

Balinese Lotusmassage met rugscrub 80 min.

€73,00


Chakra-Massage

Ontspannende zachte energiemassage van het hele lichaam, incl. hoofd en gezicht, met gebruik van aroma-mengsels. Gericht op de zintuigen. Geinspireerd op Ayurveda en yoga. Een waar genot.
 

Chakra-massage 60 min

€58,00


Hot Stone Massage

Een massage met vulkanische basaltstenen, verwarmd tot ongeveer 45 graden Celcius. De warmte en de druk van de stenen dringen diep door in de spieren en werkt zeer ontspannend. Een Hot Stone behandeling draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans. Een kleine toevoeging met koude stenen aan de Hot Stone massage is soms gunstig, en wordt indien nodig gebruikt als aanvullende techniek.
 

Gehele achterzijde 30 min

€38,50

Gehele achterzijde 45 min

€52,50

Hot stone massage volledig 60 min

€66,00

Hot stone massage volledig uitgebreid 90 min

€88,00


Cold Stones Massage

De minder bekende, koele tegenhanger van Hot Stones. Massage met verkoelde, niet bevroren, stenen van marmer of leisteen. Helpt stress te verminderen, de bloedsomloop te verbeteren en ontstekingen te kalmeren. Zeer verfrissend op een warme dag. Vitaliserend.
 

Cold stones massage 30 min

€38,50Hot & Cold Stones Massage

Warme stenen zorgen voor verwijding van bloedvaten en cellen, bloed stroomt er na toe. Koude stenen voor samentrekken, bloed stroomt weg. Door het warm-koud-warm-koud ontstaat een soort pompeffect. Het afwisselend masseren met warme en koude stenen is een mooie toepassing in het kader van ontspanning en wellness. Goed voor de doorbloeding van de huid en bloedcirculatie, vitaliserend en verrassend.
 

Gehele achterzijde hot & cold stones massage 30 min

€38,50

Hot & cold stones massage volledig 60 min

€66,00

Hot & cold stones massage volledig uitgebreid 90 min

€88,00

Golden Spa Body Treatment
Een weldadige wellness-beleving met natuurzuivere producten. Algen rugpakking, incl. rugscrub en massage van voeten/kuiten. Massage van rug, nek en schouders met Arnica-olie. Nabehandeling van de rug met Champagne Gold Body Lotion. Algen werken zuiverend en is goed te gebruiken bij gevoelige spieren en een gevoelige huid. Arnica-olie stimuleert de doorbloeding, werkt verwarmend en heeft een ontstekingsremmend effect.
 

Golden Spa Body Treatment ca. 75 minuten

€74,50


Hydra Spa Body Treatment NIEUW
Een vervrissende en ontspannende booster-behandeling. Voor soepele spieren en een zachte en schone huid. Massage van rug, nek en schouders. Aloe Vera rugpakking incl. scrub. Massage van achterkant benen gevolgd door scrubbehandeling. Nabehandeling met hyaluron bodylotion. Aloe Vera kalmeert, voedt en revitaliseert. Hyaluron werkt hydraterend
 

Hydra Spa Body Treatment ca 75 minuten

€74,50


Breuss Massage
Een zachte gevoelvolle behandeling van de wervelkolom, ontworpen door Rudolph Breuss, een Oostenrijkse masseur en natuurgeneeskundige. Het is een hele ontspannende rugmassage met een diepe energetische doorwerking. Er wordt gemasseerd met Sint Janskruid olie. Deze olie heeft een gunstig effect op de tussen wervelschijven, vermindert rugpijn, in het bijzonder bij ischias. De massage mag nooit pijnlijk zijn. De Breuss massage kan gecombineerd met enkele aanvullende technieken op maat aangepast voor u. Kies dan voor de Breuss+ massage.
 

Breuss massage 30 minuten

€31,00


Breuss+ massage 45 minuten

€44,00Body Contour Massage
Een massage gericht op huid en silhouet. Stimuleert vet- en vochtafvoer. Gebruik van verstevigde massage technieken samen met een body contour gel op:
• buik
• billen
• heupen
• bovenbenen (niet op spataderen )
• bovenarmen

De massage kan een beurs gevoel geven.
Niet geschikt voor:
• iemand die bloed verdunnende medicijnen heeft of makkelijk blauwe plekken krijg.
• zwangere
 

Body Contour Massage 60 minuten

€60,00Losse aanvullende behandelingen

Rugscrub
Een rugscrub verwijdert dode huidcellen en maakt de huid schoner en gladder. Het stimuleert de doorbloeding en werkt ontspannend. De rugscrub wordt afgerond met het aanbrengen van een creme of lotion.
 

Rugscrub ca. 20 min

€18,00

Rugscrub aansluitend op massage (dient wel appart geboekt te worden)

€15,00
 

Prijslijst massage treatments
(prijslijst per 01-02-2024. Zetfouten voorbehouden)
 
De gemelde prijzen zijn inclusief 21% BTW.